IQB Chemie Polska - specjalistyczne usługi czyszczenia
Firma IQB Chemie Polska świadczy kompleksowe usługi mycia oraz czyszczenia na terenie województwa mazowieckiego oraz na terenie całego kraju poprzez autoryzowanych partnerów - usługi czyszczenia oraz dystrybucję produktów marki IQB Chemie GmbH. ​ Naszym atutem jest szybkość wykonywania powierzonych zadań, przy zachowaniu wysokiej jakości usługi i racjonalnej oferty cenowej. Pracujemy tylko i wyłącznie na produktach IQB Chemie GmbH. ​ Firma oferuje profesjonalne usługi związane z myciem zarówno przy użyciu technik alpinistycznych, jak również przy wykorzystaniu nowoczesnych podnośników, które mogą być używane przy prowadzeniu prac na zewnątrz jak i wewnątrz budynków. ​ Niewielkie rozmiary podnośników umożliwiają wprowadzenie ich przez standardowe drzwi, bramy i furtki o szerokości 90cm. Mimo tak kompaktowych rozmiarów podnośniki umożliwiają prace dwóch osób na wysokości nawet do 37m. ​ Elektryczne zasilanie podnośników sprawia, że prace odbywają się bez uciążliwego hałasu i zapachu spalin. Dzięki zastosowaniu elektrycznego zasilania istnieje możliwość wykorzystania podnośników wewnątrz różnego rodzaju obiektów. więcej na: www.iqb-chemie-polska.pl
2017-06-28, 10:50

ww.iqb-chemie-polska.pl